Cápsulas de La malaltia

Sinopsi

La obra La malaltia, es un docudrama escénico a partir de El mal de la joventut de Ferdinand Bruckner, dirigido por Juan Carlos Martel Bayod. El personaje de Elena Martín en la obra, filma estas cápsulas para enfrentarse a una realidad que le desborda. 

Qui sóc i per què faig vídeos? Què em crida, encara, l’atenció? Què estic buscant en aquestes imatges? Les imatges de l’art, per més simples o mínimes que siguin, saben proposar un joc en el qual vam saber, però també oblidar,  com inquietar la nostra visió, i com inventar llocs per aquesta inquietud. Com miro el que miro i quina mirada se’m retorna? Sóc com la criatura que necessita desmembrar la joguina per trobar-ne l’ànima, per ser mirat des del seu fons informe. Però llavors…llavors ja no queda joguina… La realitat es desfà. Estic una mica cansada d’aquesta joguina que mai acabo de desmembrar, on em perdo, inacabable… Estic cansada de viure en un lloc que tot ho categoritza, ordena, classifica, encasella… Jo…em desbordo, no sé què fer amb aquest excés. Podria dir-ho tot o el seu contrari. Tota l’estona. La meva llengua em traeix. Però quan miro ho faig amb tot el cos, amb tots els forats, buscant una fuga, l’excepció a tot allò que s’ha normalitzat. (Silenci) La meva desconfiança és enorme, com de bèstia. 

Otras cápsulas

 

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Idea, guión, realización y dirección.

En colectivo con Ana Bovino, Marta Duran Lozano, Agustín Flores, Mateo Gómez Pinto, Ruth Grégori y María Jimena Sánchez.

Foto del perfil

Carolina PlataCápsulas de La malaltia
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL