AUDITORI DE BARCELONA- OFFSTAGE

Sinopsi

OFFSTAGE AUDITORI DE BARCELONA

“Offstage” és una sèrie creada per L’Auditori de la ciutat de Barcelona per donar a conèixer els seus protagonistes musicals més enllà de l’escenari. Aquests reportatges mostren una part desconeguda i interessant de les figures més rellevants de l’escena musical. A les peces s’estableix un diàleg fèrtil entre els músics i figures destacades d’altres disciplines com l’escultura, el teatre, la fotografia…

CAPÍTOL 1: https://www.auditori.cat/es/digitalevento/xavier-sabata-i-daniel-riera/

Después de años sin coincidir, el contratenor Xavier Sabata, habitual en L’Auditori, y el fotógrafo de moda Daniel Riera se reencuentran para compartir un paseo por el barrio del Raval de Barcelona, durante el que afloran confidencias sobre sus disciplinas artísticas, inquietudes en torno al paso del tiempo y reflexiones morales sobre una pasión compartida: el mundo de la moda.

CAPÍTOL 2: https://www.auditori.cat/ca/digitalevent/anja-bihlmaier-i-laia-palau/

Què tenen en comú l’esport d’elit i la direcció d’orquestra? Com es gestiona un equip humà al màxim nivell? Quins reptes personals cal afrontar? La directora alemanya Anja Bihlmaier aprofita la seva visita a L’Auditori de Barcelona per conèixer la capitana de la selecció espanyola de bàsquet, Laia Palau, i conversar de forma molt sincera sobre els punts en comú dels seus oficis, les seves fortaleses com a líders i les renúncies vitals que els ha comportat les seves carreres professionals.

Trailer / Teaser


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Directora | Guionista
Foto del perfil

ANNA SOLDEVILA

Rol/s al projecte
Directora | Guionista


AUDITORI DE BARCELONA- OFFSTAGE
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL