Dona suport econòmic al projecte de Dones Visuals
Arxipèlag és una iniciativa conjunta de VIBRA – Festa de la llum, el Mercat de la Volta i el Grau en Arts Escèniques de l’ERAM, que han col·laborat per crear en un espai emblemàtic de la ciutat, com és la plaça de l’Asunción del barrio de Sant Narcís de Girona, tot un seguit d’accions que tenen com a punt de partida elements tan quotidians com una taula i una cadira. A partir d’aquí, els alumnes de l’ERAM han creat dotze instal·lacions a mig camí entre les arts escèniques, les arts visuals i l’artesania digital, que inclouen categories tan diferents com la performance, el body art, el teatre d’objectes o la dansa contemporània.
En aquesta producció els alumnes han estat acompanyats per Jordi Duran i Roldós i Melissa Caminha, professors del GAE a l’ERAM. Tots dos destaquen que el desenvolupament del projecte ha estat molt enriquidor perquè la col·laboració entre tres institucions ha estat directa, intensa i horitzontal. Tothom tenia ganes d’aprendre. S’ha treballat especialment la intimitat a l’espai públic, donant valor al barri de Sant Narcís com a motor de comunitat. El resultat són instal·lacions molt variades de petit format, un paisatge que cerca també el diàleg amb les paradetes del Mercat de la Volta.
2018
————————————————————————————————-
Arxipèlag es una iniciativa conjunta de VIBRA – Fiesta de la luz, el Mercado de La Volta y el Grado en Artes Escénicas de la ERAM, que han colaborado para crear en un espacio emblemático de la ciudad, como es la plaza de la Asunción del barrio de Sant Narcís de Girona, todo un seguido de acciones que tienen como punto de partida elementos tan cotidianos como son una mesa y una silla. A partir de aquí, los alumnos de la ERAM han creado doce instalaciones a medio camino entre las artes escénicas, las artes visuales y la artesanía digital, que incluyen categorías tan diferentes como la performance, el body art, el teatro de objetos o bien la danza contemporánea.
En esta producción, los alumnos han estado acompañados por Jordi Duran i Roldós y Melissa Caminha, profesores del GAE a la ERAM. Ambos destacan que el desarrollo del proyecto ha estado muy enriquecedor porque la colaboración entre tres instituciones ha estado directa, intensa y horizontal. Todo el mundo tenía ganas de aprender. Se ha trabajado especialmente la intimidad en el espacio público, dando valor al barrio de Sant Narcís como motor de comunidad. El resultado son instalaciones muy variadas de pequeño formato, un paisaje que busca también el diálogo con las paraditas del Mercado de La Volta.
2018