Conveni entre Dones Visuals i Cristina Calvet

Com ja sabeu, disposeu d’assessorament laboral per part del despatx d’advocats Col·lectiu Ronda però mancava poder oferir també, atenció i assessorament legal en Drets de la Propietat Intel·lectual, drets d’imatge, i contractació entorn el nostre dia a dia com a directores, productores i guionistes en l’àmbit audiovisual.

Us informem, per tant, de la creació d’un nou servei en matèria d’assessorament legal. L’advocada, Cristina Calvet, especialitzada àmpliament en el sector cultural i artístic, serà qui atendrà les vostres consultes legals amb unes tarifes especials per a les sòcies. En concret, l’assessorament versarà en:  Drets de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Drets d’imatge, Publicitat i Contractació (contracte de guió, direcció, producció, post producció, coproducció, etc).

Com podeu accedir a aquest nou servei?

Qui necessiti d’aquest assessorament haurà de contactar la Cristina Calvet mitjançant aquest correu electrònic: ccalvet@icab.cat.  

Tan bon punt es rebi la vostra sol·licitud d’assessorament legal, la Cristina es posarà en contacte amb vosaltres. Aquest assessorament serà assumit amb  caràcter personal; per tant DONES VISUALS no es farà responsable del pagament de les consultes efectuades. El pagament, en base a les explicacions que rebreu un cop contacteu via el correu electrònic facilitat, haurà d’efectuar-se abans de l’assessorament. Des de aquest moment, aquest servei està a la vostra disposició.

Qui és Cristina Calvet?

Advocada amb més de vint anys d’experiència en tots els àmbits del sector artístic (música, teatre, doblatge, audiovisual i publicitat).

Està i ha estat en contacte amb artistes com a responsable de l’Àrea legal de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Va treballar al Fòrum Universal de les Cultures BARCELONA 2004, SA com advocada responsable de les contractacions artístiques (música, teatre, exposicions fotogràfiques i audiovisuals, produïdes dins i fora del Recinte del Fòrum). Prèviament va ser gerent i advocada de l’ Associació professional de representants, promotors i managers de Catalunya (ARC) en l’àmbit de la música, promoció de concerts, i representació artística. 

En quant a la vessant com a docent en matèria de dret Audiovisual:  Es membre del Comitè Científic i professora en el Màster en Drets de la Propietat Intel·lectual i industrial del Col·legi d’advocats de Barcelona; concretament en el mòdul de drets d’autor on imparteix també Dret audiovisual; Professora al Màster en Post producció Audiovisual i en el Grau en Publicitat a la Universitat de la Abat Oliva, UAO; també a l’Escola de Cinema Bande à Part en l’assignatura de Dret Audiovisual. Professora en el Màster en Gestió Cultural a la Universitat Internacional de Catalunya, UIC, on imparteix tot el mòdul en dret de la Cultura, entreteniment i dret audiovisual. Professora al  Màster universitari en ficció en cine i televisió, producció, guió i realització de la Universitat de Blanquerna; al Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona en el Postgrau en Gestió d’Espectacles i Professora al  Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica adscrit a la Universitat de Vic. Impulsora del I, II i III Col·loqui/Taula de debat sobre el sector artístic a  la Universitat Internacional de Catalunya, UIC. 

Professional convidada i assistent habitual a tertúlies, debats i col·loquis dins el marc de festivals i esdeveniments propis del sector artístic/audiovisual. També ponent habitual en sessions formatives realitzades per la ODA- Diputació de Barcelona, el Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Cataluña, SDE, l’Institut de Cultura de Barcelona, ICUB; Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, CONCA. Ostenta el càrrec de Secretària i membre de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Fes-te sòcia de DONES VISUALS

  • Fes-te sòcia perquè la lluita és col·lectiva.
  • Fes-te sòcia per estar en xarxa amb altres dones de l’audiovisual.
  • Fes-te sòcia perquè sense igualtat no hi haurà un cinema de qualitat.
  • Fes-te sòcia perquè #ElCineEnsNecessita
Per formar part del Directori no cal ser sòcia. Per canviar les coses, sí.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL