TORRE

Sinopsi

Una comunitat que funciona de forma autònoma per uns agents amb tasques molt definides. Tot es concentra en dues hectàres. Ni primitius ni moderns. La seva feina és una unitat econòmica i un Todo se concentra en dos hectáreas. Ni primitivos ni modernos. El seu arrendament és una unitat econòmica i una llar.

Informació addicional

Com s’organitza avui un espai de convivència en un entorn rural? Qui i què donen forma a aquests espais; quines relacions s’estableixen entre les persones, els animals i les coses? Com es conformen les zones agrícoles en un temps històric en el qual els residus tècnics s’amunteguen per onsevulla? Com podem aproximar-nos avui a aquests espais sense caure en l’error d’un romanticisme naïf?

Torre és una pel·lícula articulada entorn d’un cos-càmera múltiple, complexa, desmembrada; una pel·lícula que ens permet assumir altres maneres de mirar més enllà del judici, la contemplació, l’observació o la representació. El “retrat” que aquesta pel·lícula proposa és més una exaltació sorprenent de l’amorf que una reivindicació simple de la llar com a ambient apaivagat de vida.

Trailer / Teaser
Indústria
Cinema
Tipologia I
Llargmetratge
Tipologia II
Ficció – Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL