Paradís Pintat. 2019

Sinopsi

Cercar el paradís. El documental desenvolupa aquesta idea a partir de la història d’unes persones que el busquen i que, tot i els esforços, no l’han trobat encara. A través de l’espectacle de la pallassa Pepa Plana “Paradís pintat“, es proposa una mirada singular sobre el problema de les migracions al Mediterrani. El treball confronta diversos exilis, propis i aliens, buscant un lloc millor per viure.

El paisatge mutant, vague i melangiós del Delta és l’escenari des d’on Pepa Plana interactua amb diversos agents d’aquest territori de l’extrem sud de Catalunya, amb els quals comparteix la utopia de buscar el paradís, entre arrossars i a través de l’art. Però “Paradís pintat” també recorre alguns dels espais que han marcat la vida de la protagonista, llocs dels quals ha marxat sempre a la recerca d’un nou paradís.

Aquesta història també transcorre a Barcelona, on va estudiar a l’Institut del Teatre, on es va consolidar professionalment i on ha estrenat totes les seves produccions. Valls, la seva ciutat natal, també pren protagonisme en aquesta història, perquè és on va pujar per primer cop a un escenari i des d’on va viure la seva “primera migració”. En tots aquests espais interactuarà amb actors, actrius, amics i familiars per recordar les primeres experiències artístiques i vitals. Amb ells, reflexionarà sobre temes tan diversos com les migracions, la relació entre el món urbà i el món rural o els models de producció artística.

Un documental de Saurines amb Pepa Plana

Guió i direcció: Elisenda Trilla Ferré

Muntatge i fotografia: Guillem Voltas Calbet

Realització: Oriol Gracià Carles

Música original: Marc Torner Làzaro

Disseny de so: Ernest Peral Cigüela

Una producció de SAURINES amb coproducció de TELEVISIÓ DE CATALUNYA

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Guionista i realitzadora d’aquesta aproximació a Pepa Plana.

Foto del perfil

Elisenda Trilla FerréParadís Pintat. 2019
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL