Les pedres. In situ (2019)

Sinopsi

Exposició itinerant pel Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Sala d’Art Jove (Barcelona) i Casa de la Generalitat (Perpinyà).
Premi Menció Art Jove del Festival Inund’art 2018.

En aquesta exposició Anna Mitjà proposa una deconstrucció dels materials obtinguts en les diferents fases del procés de creació del seu primer llargmetratge de ficció, Les Pedres, actualment en estat de desenvolupament, per valorar algunes de les fonts d’inspiració, com també el treball de recerca previ a la producció de la pel·lícula.

A l’exposició s’aprofita aquesta condició d’estar “en procés” per presentar el concepte d’aprenentatge, tant per mitjà dels personatges de la mateixa ficció com a través de la mateixa artista, com una etapa de descobriment que prendrà forma definitiva en la producció final del llargmetratge.

“Les pedres. In situ” és un trasllat del seu procés de creació a l’espai expositiu, organitzat a partir de tres línies discursives que recorren el seu projecte: el fet d’aprendre de les dones des d’una idea apropiacionista i en xarxa, la disconformitat amb els patrons socials i el concepte de cinema en collage.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Artista audiovisual

Foto del perfil

Anna Mitjà ComasLes pedres. In situ (2019)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL