l'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona

Sinopsi

APOSTEM PER LA LLIBERTAT CREATIVA, LA INNOVACIÓ I EL COMPROMÍS ÈTIC I ESTÈTIC

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, arriba enguany aquest any a la 28a edició. Vint-i-vuit anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l’autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

Per a l’edició de 2020 teníem preparat un festival híbrid, però les circumstàncies ens van obligar a celebrar-lo 100% online. Aquest any, de nou, hem planejat una edició híbrida: projeccions i activitats presencials, una selecció de films disponibles a Filmin i una sèrie d’activitats per a públic i professionals en streaming.

L’Alternativa té tres seccions competitives a l’Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L’Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l’Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

ESPAIS DE TROBADA, REFLEXIÓ, FORMACIÓ, PARTICIPACIÓ I CELEBRACIÓ

A més de projeccions, l’Alternativa Activitats proposa seminaris, masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d’Escoles de Cinema. L’Alternativa Professionals organitza les 12es Jornades Professionals i el 9è Mentoring Projects.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Programació, coordinació i producció de l’Alternativa Professionals

Programació i producció de la secció de escoles de l’Alternativa

Foto del perfil

Patricia Sánchez Moral'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL