Eucaristía

Sinopsi

Curtmetratge de ficció protagonitzat per Andrea Fandos (Las niñas), rodat en el marc del concurs IV Desafío Buñuel. Co-escrit i co-dirigit amb Javier Salcedo, va resultar la gran guanyadora de la edició, recollint els premis a millor actor, millor direcció, premi del públic i millor película.

SINOPSI:

Com cada diumenge, el Luís s’asseu davant l’església, apel·lant a la caritat cristiana dels seus fidels. Com cada diumenge, la gent sembla ignorar la seva presència… Però aquell dia quelcom sona al fons del seu gobelet. Quan aixeca la vista, unes joves estan somrient-li. És l’aniversari d’una d’elles i el volen a la festa que tindrà lloc a casa seva aquella mateixa nit.

Sembla una broma de mal gust… pero no ho és. El Luís mai havia vist tanta opulència. Els joves beuen, mengen i pequen sense pudor a la gran casa de les noies. El captaire es deixa endur per aquesta onada de luxes a la que mai va pensar poder aspirar. Desgraciadament, mentre avança la nit, el Luís descobrirà que la abundància i el poder d’uns es mesura en la carn i la sang d’uns altres…

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Directora i guionista

Foto del perfil

María Teresa GarcíaEucaristía
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL