Els perfils d'Alícia

Sinopsi

Els perfils d’Alícia és un documental d’homenatge als i les músics i entitats guardonades amb els Premis Alícia 2021. A través del documental, l’Acadèmia Catalana de la Música emfatitza les singularitats i la seva contribució al món de la música. El documental ofereix un relat dels valors creatius, artístics, socials i culturals a partir de les vivències personals i professionals dels onze premiats. La peça combina les entrevistes i les històries dels protagonistes amb emotius fragments musicals que acompanyen cada premiat.

La veu protagonista del documental la duen els propis músics i els impulsors dels projectes col·lectius protagonistes: Joan Chamorro (Sant Andreu Jazz Band), Sílvia Pérez Cruz, Albert Guinovart, Àngel Casas,  Sergi Cochs (Fundació Actúa Ayuda Alimenta), Rita Payés, Maria del Mar Bonet, Alberto Guijarro (Primavera Sound), Núria Andorrà i Marco Mezquida.  A través d’aquestes figures, el documental orquestra un ventall de perfils que comparteixen detalls de la seva trajectòria professional, repassen els camins escollits i els èxits assolits fins el dia d’avui. Els perfils d’Alícia conté altres aparicions destacades com la de l’escultora i il·lustradora Carme Solé Vendrell, encarregada de concebre l’estatueta dels Premis Alícia, i el president de l’Acadèmia Catalana de la Música Gerard Quintana, que lliura el Premi Alícia a la trajectòria d’enguany a la cantant Maria del Mar Bonet.

 

Informació addicional

Una producció de Televisió de Catalunya, en coproducció amb Digital Films i l’Acadèmia Catalana de la Música. Amb el suport de l’ICEC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Radiotelevisió Espanyola, Diputació de Barcelona, SGAE, Fundació Sgae i AIE.

Trailer / Teaser
Indústria
TV
Tipologia I
Llargmetratge
Tipologia II
Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Alexis Borràs
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic
Pau Cruanyes Garrell
Operadora de càmera
León Bertone
Dissenyadora de so
Joan Vallverdú
Muntatge imatge i so
Colorista
Majo De Juan
Dissenyadora gràfica

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecteEls perfils d'Alícia
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL