Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també I Teatre

Sinopsi

Obra teatral

Direcció: Judith Pujol

Producció: Obskené i Teatre Tantarantana

Sabies que les cuques de llum brillen per seduir? I que els dromedaris es tiren pets per lligar? I que les tortugues seran femella o mascle segons la temperatura del lloc on neixin? Ens hem trobat un grup d’amigues per explorar i descobrir la sexualitat dels animals. El tema no només ens ha fascinat sinó que també ens ha permès parlar de la nostra sexualitat, de les nostres maneres d’estimar i dels nostres desitjos. A ELS OCELLS HO FAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ compartim aquests descobriments mentre projectem un món imaginari, sostenible, nou i diferent.

Inspirada en el llibre “La vida amorosa dels animals“ (editorial Takatuka) de la pedagoga Katharina von der Gatheni i la il·lustradora Anke Kuhl, l’espectacle ens mostra com, dins el món animal, en qüestió de relacions i criança existeixen tantes variacions com puguem imaginar. Mostrar aquest maremàgnum d’opcions d’una manera divertida i rigorosa és parlar sobre la multiplicitat d’identitats i de possibilitats, de la llibertat íntima en totes les seves variants que ens ajuda a entendre’ns i a relativitzar-nos com a una espècie més dins del món, ajudant-nos a comprendre, reconèixer i respectar la diversitat i la pluralitat del nostre entorn.

Amb ELS OCELLS HO FAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ, la companyia Obskené (guardonada amb un Max per l’adaptació de Fuenteovejuna) presenta el seu segon espectacle dins del Projecte de Suport a la Creació (El Cicló) i, alhora, el seu també segon espectacle familiar després de l’OGRET de Susanne Lebeau. ELS OCELLS HO FAN… és un espectacle que vol, en una època plena a vessar de virtualitat i tecnologia, apropar-nos al món animal per entendre’ns millor a nosaltres mateixes.

Tècnica: Teatre i multimèdia / Durada: 60′

Una producció d’Obskené amb el suport del Teatre Tantarantana. ELS OCELLS HO FAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ forma part de El Cicló 2020-2021 (projecte de suport a la creació #fàbricadecreació).

Indústria
Videoart
Tipologia I
Spot
Tipologia II
Ficció


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Projeccions audiovisuals de l’obra teatral

Realització del teaser

Foto del perfil

Clara Camprubi VernisEls ocells ho fan, i les balenes i les puces també I Teatre
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL