Dones fent paisatge

Sinopsi

El centre d’investigació artística i cultural Casa Planas (Mallorca), juntament amb la Fundació Tramuntana XXI, que impulsa el coneixement sobre la Serra de Tramuntana (Mallorca), em varen seleccionar en convocatòria oberta com a investigadora del projecte “Dones fent paisatge”. L’objecte  d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a les dones pageses de la Serra de Tramuntana de la dècada de 1950 a 1960, per tal de recollir el seu testimoni i donar visibilitat a la seva contribució a la construcció del paisatge.

El projecte inclou una exposició fotogràfica amb les imatges relacionades i recuperades de l’arxiu històric de “Casa Planas”; un llibre en suport paper amb les imatges, la investigació i els testimonis  i un documental del qual és directora, editora i guionista Maria Cuennet. En la producció hem tengut el suport inestimable de Marta Ferriol, directora de la Fundació Tramuntana XXI, i d’Alelí Mirelman, directora de projectes del centre d’investigació artística i cultural  Casa Planas.

https://tramuntanaxxi.com/resolucio-de-la-convocatoria-del-programa-dinvestigacio-dones-fent-paisatge-territori-turisme-ruralitat-i-genere

Paisatges expandits

Indústria
Cinema
Tipologia II
Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Alelí Mirelman (Centre d'Investigació Artística i Cultura Contemporània Casa Planas)
Marta Ferriol (Fundació Tramuntana XXI)
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Investigació
Foto del perfil

Empar Isabel Bosch Sans

Rol/s al projecte
Investigació


Dones fent paisatge
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL