Documentalista - investigadora/ cap de producció per la sèrie documental 'Pintant el Gris' (XAL)

Sinopsi

La serie documental ‘Pintant el gris’ (10 capítols x 25 min.) mostra com es va viure l’obertura política, econòmica i social dels darrers anys del Franquisme al llarg i ample del territori català, tot combinant diferents punts de vista d’experts (historiadors, cronistes locals, periodistes…) amb el relat personal de testimonis, individuals i col·lectius, que van viure aquest període de canvi en primera persona.

http://votv.alacarta.cat/pintant-el-gris-franquisme/capitol/capitol-10-societat

 

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

‘Pintant el gris’ és un projecte en el qual van col·laborar 12 canals integrats a la XAL (Xarxa Audiovisual Local). Conjuntament amb els periodistes de les diferents TV, em vaig encarregar de la cerca d’especialistes i entrevistats. Pel que fa a l’arxiu, el pes de la sèrie requeia en pel·lícules familiars i institucionals de l’època, motiu pel que va ser necessari consultar els arxius amb material audiovisual i fotogràfic de tot Catalunya, així com altres d’estatals i internacionals.

Paral·lelament, com a cap de producció, vaig organitzar els rodatges i coordinar tots els professionals implicats en el projecte: des d’assessors històrics fins l’èquip tècnic.

Foto del perfil

Fernanda AdánDocumentalista - investigadora/ cap de producció per la sèrie documental 'Pintant el Gris' (XAL)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL