Documentalista - investigadora/ cap de producció per la sèrie documental '1714, la guerra a comarques' (XAL)

Sinopsi

La sèrie televisiva ‘1714, la guerra a comarques’ ((10 capítols x 15 min.) mostra com la Guerra de Successió es va estendre als diferents punts del territori: des del Pacte del Vigatans (Osona, 1705), que va suposar l’entrada de Catalunya a la guerra en el bàndol de Carles d’Àustria; a la conquesta de Lleida (1707), la primera gran ciutat derrotada per Felip V; passant per la batalla de Prats de Rei (1711), la més llarga de la cruenta.

 

Participacions en el projecte


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall de la seva participació al projecte

Tasca

Aquest projecte es va dur a terme amb la col·laboració de 12 canals de TV locals que formen part de la XAL (Xarxa Audiovisual Local). Vaig coordinar la recerca d’experts i localitzacions rellevants amb els periodistes d’aquests mitjans. Com a documentalista, vaig cercar material de l’època com gravats, plànols, documents històrics, material d’hemeroteca, etc., així com documentació sobre els personatges més rellevants de la Guerra de Successió per un breu monòleg dramatitzat que es va incorporar al final de cada capítol.

Com a cap de producció, em vaig encarregar de l’organització dels rodatges i la coordinació de tots els professionals implicats (des d’assessors històrics fins a estilistes, passant per càmeres, muntadors, locutors, etc.).

 

Foto del perfil

Fernanda Adán



Documentalista - investigadora/ cap de producció per la sèrie documental '1714, la guerra a comarques' (XAL)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millor la teva experiència de navegació i poder oferir-te continguts interessants. Ara la Llei obliga a comunicar-te que al continuar navegant pel nostre lloc web, el que t’agraïm enormement, entenem que acceptes la nostra política de cookies.
ACEPTAR
Aviso de cookies