Documentalista - investigadora/ cap de producció per la pel·lícula documental 'Prim, anatomia d'un general' (TV3 i TVE)

Sinopsi

Nascut a Reus fa 200 anys, el general Joan Prim és un dels personatges més destacats de la història contemporània de Catalunya. Protagonista d’una brillant carrera militar amb episodis tan notables com la guerra d’Àfrica (1859), que el va convertir en heroi popular, Prim va desenvolupar també una important trajectòria política, culminada el 1869 en convertir-se en el primer català que assolia la presidència del govern espanyol.

A partir d’entrevistes a historiadors i algunes recreacions de la seva vida, el documental ens dona a conèixer l’enigmàtica figura del personatge, els fets més rellevants de la seva biografia i també les estranyes circumstàncies de la seva mort. Paral·lelament, la pel·lícula segueix l’autòpsia que es va fer a Reus de la mòmia del general per aclarir precisament aquest darrer aspecte.

Trailer / Teaser
Indústria
TV
Tipologia I
Llargmetratge
Tipologia II
Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Com a documentalista i investigadora, vaig col·laborar amb la recerca d’experts als que entrevistar i vaig buscar una àmplia varietat d’arxiu, com per exemple, gravats, fotografies, material d’hemeroteca o filmografia sobre el personaje. També vaig donar suport amb la documentació per als fragments d’animació i docudrama que formen part de la pel·lícula.

Foto del perfil

Fernanda AdánDocumentalista - investigadora/ cap de producció per la pel·lícula documental 'Prim, anatomia d'un general' (TV3 i TVE)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL