Documental Història d'un Mur

Sinopsi

Oriol, Quique, Sergio i Manolo són el circ Bombeta. Després de formar-se durant més de vuit anys en diverses disciplines de circ y de crear un espectacle amateur, El darrer cowboy, ara es llencen al món professional amb el guardonat espectacle de circ inclusiu Mur. Ells mostren les seves pors, dubtes, alegries i virtuts. Ells tenen una diversitat funcional diagnosticada. Ells són la història d’aquest mur.

El Circ Bombeta és un grup format per quatre nois amb diversitat funcional a qui els encanta el circ. Fa vuit anys que es formen en diferents disciplines circences de la mà de Jordi Mas, de la companyia de circ Vermut, i junts han anat creant un espectacle amateur itinerant titulat El darrer cowboy, que porta més de cinc anys de ruta. Els Bombeta, que són Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo, han volgut fer un pas endavant per entrar al circuït de circ professional amb l’espectacle de circ inclusiu Mur.

Mur és un exemple evident que l’art pot erigir-se com a eina d’integració social i de qüestionament a la societat actual. Després de l’èxit que ha tingut –ha estat guardonat amb els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya com a millor espectacle de circ de sala del 2018–, hem fet el documental de la seva història. El documental mostra l’empoderament d’aquest col·lectiu davant els reptes que presenta la creació d’un espectacle de circ professional, els obstacles que han de sortejar com a creadors i les capacitats que mostren els seus components a l’escenari.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Directora del seu primer Documental social.

Foto del perfil

Laura Carrau i PascualDocumental Història d'un Mur
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL