Disseny i producció audiovisual de la museïtzació de La Quadra

Sinopsi

Disseny i producció audiovisual del nou espai dels balls populars i festes majors del municipi de Santa Margarida i els Monjos. Un espai destinat a la conservació i la difusió del patrimoni local i de la cultura popular.
La proposta audiovisual executada consta de dues projeccions. Una projectada al terra de l’espai i que sorprèn al visitant només entrar endinsant-lo a sentir la festa als seus peus amb les imatges i el so. L’altra projecció és a la paret, on s’hi reprodueix un vibrant reportatge editat amb l’enregistrament de les festes majors del municipi i amb el que es pot viure els valors emocionals de la festa i l’experiència.
Tanmateix, també s’han produït els recursos audiovisuals de cada ball per la tauleta interactiva que serveix de guia informativa i el reportatge fotogràfic dels seguicis festius.
La inauguració de La Quadra es va convertir en una petita festa major avançada, amb la participació de la gran majoria dels balls en una cercavila i amb un acte de benvinguda al nou espai inaugurat amb un video mapping sobre la façana principal.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Direcció

Gravació, edició i postproducció audiovisual

Fotografia

Realització del video mapping inaugural

Foto del perfil

Sílvia Isach SaumellDisseny i producció audiovisual de la museïtzació de La Quadra
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL