Cinema Lliure

Sinopsi

Cinema Lliure és un conjunt de propostes de lliure accés que sumen forces per impulsar el cinema independent i el nou talent durant tot l’any.

Cinema Lliure Connecta és un conjunt de propostes adreçades a futurs i futures cineastes que inicien el seu camí cap al món professional. M’encarregao de la concepció i producció de la Residència Connecta on 8 joves de Catalunya i Balears que tenen un projecte de curtmetratge conviuen durant una setmana i reben masterclass de professionals del sector de diferents disciplines que apliquen al seu projecte.

Cinema Lliure a la Biblioteca és una mostra de cinema documental de producció local que es va celebrar del 2017 al 2021 a les biblioteques públiques de Catalunya i Balears. Entre el 2019 i el 2021 em vaig encarregar de la programació dels documentals i de la producció del projecte.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra de cinema independent  que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català i mallorquí. M’encarrego de la programació de la secció Nou Talent on es programen curts realitzat en el marc de les escoles de cinema i les facultats de comunicació de Catalunya i Balears.Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Producció
Tasca

Producció Cinema Lliure Connecta.

Coordinació Nou Talent de Cinema Lliure a la Platja.

Producció i programació Cinema Lliure a la Biblioteca.

Foto del perfil

Maria Cuennet Mas

Rol/s al projecte
Producció


Cinema Lliure
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL