Breathe (documental)

Sinopsi

Breathe és un documental realitzat a partir de la relació personal entre les internes del centre penitenciari Brians 1 i el vincle d’aquestes dones amb la presó i l’espai que les delimita. Breathe aposta per una filmació realista i directa que mostra la vida a la presó. Com es viu una vida amb l’absència de llibertat? Reivindiquem a aquestes dones com a subjecte de paraula perquè sovint són silenciades. Reflexionem també, sobre si el sistema judicial i penitenciari són favorables des d’un punt de vista polític, social i bioètic en la vida d’aquestes internes.

Amb el suport de TV3, el Departament de Justícia i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Institut Ramon Llull.

Estrena mundial a la 66a edició de la SEMINCI a la secció competitiva DOC. España, s’ha projectat al Beirut Women Film Festival, al III Festival Online Mujeres de Cine, al Gender Bender Festival de Bologna i al B-Movie d’Hamburg; s’ha emès al Sense Ficció de TV3. A Catalunya es va estrenar el 25 de novembre dins del cicle Mujeres de cine: Nosotras contamos al Cinema Girona de Barcelona. Ha estat candidat a Millor Documental als XIV Premis Gaudí i a Mejor Película als Premios Goya. Finalista dels Premis Montserrat Roig al Periodisme i Comunicació  social 2021. Actualment està girant per més de 15 seus del Instituto Cervantes.

Trailer / Teaser
Indústria
Cinema
Tipologia I
Llargmetratge
Tipologia II
Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Direcció, producció i edició del documental Breathe (2021)

Foto del perfil

Susanna BarrancoBreathe (documental)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL