Balcònia

Sinopsi

El moviment Balcònia vol cridar l’atenció sobre els balcons i els terrats florits com a elements vius i ornamentals d’una ciutat unit als beneficis socials, ambientals, estètics i espirituals que ens regalen.

Les tradicions arquitectòniques i urbanístiques personalitzen les ciutats. Per a un ciutadà, el balcó és un element tan comú que és probable que li passi desapercebut, sobretot perquè la majoria són molt avorrits. Però, sens cap mena de dubte, els balcons són uns elements representatius del nostre paisatge urbà i cal plantar-los i vestir-los de verd vegetal per millorar la qualitat  ambiental, la socialització, l’armonía i l’economia de la ciutat. Vetllant pel nostre balcó, terrat o terrassa, vetllem per la nostra salut i per una ciutat  més saludable i humana.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Animar a la població  a ocupar  de testos i  jardineres florides als seus balcons, per tal d’implantar jardins verticals en les façanes dels edificis de la ciutat.

Mitjançant els mitjans de comunicació audiovisuals com premsa, ràdio, televisió, Internet, cinema o altres mitjans com social media, blocs, webs, speakers…

I seguim…

Foto del perfil

Cristina Porras SanchoBalcònia
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL