Amb el cor a la boca (teatre)

Sinopsi

Amb el Cor a la Boca (De Tripas Corazón) és un espectacle que sorgeix de la selecció de diversos autors de la literatura universal que han escrit i reflexionat sobre la cuina i l’acte de menjar. Una altra font d’inspiració és la cuina dels germans Torres i les fotografies de Sergio Coimbra i Francesc Guillamet. Mentre els cuiners ens mostren l’art de l’elaboració d’un producte en un plat suculent, el fotògraf Sergio Coimbra plasma en imatges suggeridores els plats dels germans Torres en escena i el fotògraf Francesc Guillamet mostra el paral·lelisme entre la gastronomia i el teatre. Les fotos s’exposaran com una part més de l’obra, tant al Dos Cielos,a Barcelona, com a l’Institut Cervantes de São Paulo.
La cuina, el teatre i la fotografia formen un viatge interdisciplinari d’anada i tornada, en què la inspiració per la creació de l’espectacle pot néixer d’un text, d’un plat o d’una imatge.
Us presentem dues actrius, dos germans i dos fotògrafs units per l’ànima de la cuina, una ànima que es troba en cada aliment i s’intensifica a la taula, una ànima que es troba en cada text i s’intensifica en la representació, una ànima que es troba en cada imatge i s’intensifica en cada fotografia. Una experiència culinària i artística en què es barregen diferents sensibilitats que permeten que un plat existeixi, que una fotografia evoqui un gust i que una peça teatral emocioni.

Trailer / Teaser


Fitxa tècnica

Direcció
Mariana Micheletti
Guió
Mariana Micheletti
Producció
Mariana Micheletti
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Direcció, interpretació i producció de l’espectacle teatral Amb el cor a la boca (2014)

Foto del perfil

Susanna BarrancoAmb el cor a la boca (teatre)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL