PARLEM DE MASCLISME

Sinopsi

[català]

L’Ajuntament de La Roca del Vallès fa una crida a les seves veïnes perquè s’apropin a parlar sobre el masclisme: on el veuen i a través de quins fets i actituds el perceben dins la seva vida quotidiana; des de les formes més evidents fins les més subtils. Les veïnes que s’han animat a participar formen un conjunt intergeneracional i construeixen un relat col·lectiu, on cadascuna des de la seva realitat visiblitza com es manifesta aquesta violència, comparteix les seves visions sobre què la perpetua i finalment aporten les seves idees per avançar cap a una societat lliure de discriminacions.


[castellano]

El ayuntamiento de la Roca del Vallès (municipio dentro de la provicnia de Barcelona) hace un llamamiento a sus vecinas para que se acerquen a hablar sobre el machismo; dónde lo ven y a través de qué hechos y actitudes lo perciben en su vida cotidiana. Las vecinas que se animan a participar, acaban formando un relato conjunto e intergeneracional, donde cada una desde su realidad visibiliza cómo se manifiesta esta violencia, comparten sus visiones sobre qué la perpetúa, y finalmente aportan sus ideas para avanzar hacia una sociedad libre de discriminaciones.

 

 

 

 

Informació addicional

Estrenat el 25 de novembre de 2020 al canal de Youtube de l’Ajuntament de la Roca del Vallès i al de la productora Violets.

EL DOCU [duració: 18′ 50”]

Trailer / Teaser
Indústria
Cinema
Tipologia I
Curmetratge
Tipologia II
Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Violets
Equip tècnic i artístic
Meritxell Casanova
Fotografia
Tidiane Diedhiou Dianara
So
Gisela Romers Morales
Ajudanta de direcció

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Direcció
Tasca

Direcció i edició

Foto del perfil

Inés Tarradellas

Rol/s al projecte
Direcció


PARLEM DE MASCLISME
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL